Ana içeriğe atla

Etkinlikler

ASBU CID Webinar Serisi-1: "Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Çerçevesinde Avrupa Yeşil Mutabakatı"

ASBU CID Webinar Serisinin 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi ilk etkinliği, 20 Ekim 2021 Çarşamba günü Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil’in "Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Çerçevesinde Avrupa Yeşil Mutabakatı" adlı konuşmasıyla gerçekleştirildi.

ASBU CID Webinar Serisinin Dördüncüsü Gerçekleştirildi.

ASBU CID webinar serisinin dördüncü etkinliği, 21.04.2021 tarihinde Birleşmiş Milletler Üniversitesi Dünya Kalkınma Ekonomisi Araştırmaları Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Kunal Sen'in katılımıyla düzenlenmiştir. Söz konusu webinarda Prof. Dr. Kunal Sen, "COVID-19: Effects and Policy responses in the Global South" başlıklı konuşmasını yapmıştır.